Dekorácie vyrezané z ovocia a zeleniny
Pozdvihnú raut alebo potešia ako originálny darček. Sú jedlé a 100% vegan. Vyrežeme logo vašej firmy, mená mladomanželov, jubileum oslávencov, 3D plastiky, kvety či celé kytice. Tému si zvoľte sami a dekorácia bude podľa vašich predstáv. Každý exponát je originál.
3D plastiky
Pozdvihnú raut alebo potešia ako originálny darček. Sú jedlé a 100% vegan. Vyrežeme logo vašej firmy, mená mladomanželov, jubileum oslávencov, 3D plastiky, kvety či celé kytice. Tému si zvoľte sami a dekorácia bude podľa vašich predstáv. Každý exponát je originál.d
Ovocné misy
Pestré farby čerstvého ovocia sa postarajú o spestrenie každej tabule, netreba servírovať pretože sa každý jednoducho ponúkne. Všetko je 100% vegánske bez tepelnej úpravy. Ovocie, samostatne alebo s omáčkami či čokoládou, je zdravím a osviežujúcim dezertom.V kombinácií s vyrezaným melónom vie byť dominantným prvkom na stole.
Nárezové misy
Syrové : Sú súčasťou studeného bufetu, alebo vhodné ako snack k vínu. Charakteristiku misy tvorí regionálna príslušnosť syrov (Francúzske, medzinárodné, tuzemské agrofarmy…). Zvyčajne sú dekorované ovocím a orechami, ale chuťovo sa hodí aj zelenina a šaláty. Splňajú nároky vegetariánskej stravy. Možné doplniť o exponát vyrezaný so syra.
Mäsové : Tiež sa podávajú formou bufetu, s pečivom a rôznymi omáčkami. Zdobené sú drobnými ozdobami, čerstvou alebo nakladanou zeleninou. Celkový dojem pozdvihne selekcia regionálnych mäsových výrobkov(chorizo, prosciutto, bresaola..) a regionálnych receptov (wellington, gravlax, údené kačacie prsia..)
Kombinované : Variácie syrových a šunkových rolád, plnená zelenina, plnené ryby zdobené aspikom, sushi, pečené prasiatko, paštéty, plnené vajcia, rôzne štrúdle.
Zeleninové : Zvyčajne sú k dispozícií ako príloha.
Fingerfood
jednohubky, studený snack podávaný na lyžici, v poháriku alebo formou kanapiek.
Fingerfoodbar býva súčasťou studeného bufetu.
Používajú sa ryby, ustrice, plody mora, mäsá, mäsové výrobky, pastrami, syry v kombinácií so zeleninou, ovocím, rôznymi pomazánkami a pečivom.
Raw dezerty
Veľmi populárna a zdravšia alternatíva ku klasickým dezertom.
Sú dokonale chutné a obsahujú množstvo zdraviu prospešných látok
Sushi event
Sushi –tradičné japonské jedlo, hlavnou ingredienciou je sushi ryža, nazývaná aj shari.
Pripravuje sa s rybami, morskými plodmi, exotickým ovocím či zeleninou. Ďalšou surovinou sú morské riasy. Podľa spôsobu rolovania alebo tvarovania poznáme rôzne formy sushi: hossomaki, teemaki, uramaki, futomaki, nigiri zushi, či sushi podobné sashimi, rôznorodé „poke“…
V modernéj gastronómií sushimajstri ešte stále vytvárajú nové formy a kombinácie chutí.
Torty a Candybar
Ponuka domácich tortičiek a dezertov:
Torty a mini dezerty sú robené výhradne z kvalitných surovín ako je maslo, čokoláda, šľahačka, klasické múky, čerstvé ovocie a rôzne druhy prvotriednych náplní. Samozrejme nepoužívame žiadne umelé farbivá a náhrady.
Torty ponúkame:
poťahované – fondánom, marcipánom, čokoládou – čoko ganache biela alebo tmavá
naked torty – tzv. nahé, bez poťahu
drip torty, zdobené keksíkmi, ovocím, kvetmi – modelovanými a živými, sušeným ovocím
Torty je možné nazdobiť rôznymi technikami
Varianty na korpusy sú vanilkový, čokoládový, makový, orechový, marcipánový, kokosový, bezlepkový a iné
A náplne vo variantoch maslové a šľahačkové v príchutiach cez ovocné , čokoládové, vanilka, karamel, orieškové, parížska plnka, kde je takisto možnosť rôznych príchutí.
Ponúkame takisto možnosť zabezpečenia rôznych candy barov, kde je na výber široká ponuka domácich dezertov, ako sú macrons, miniveterníčky, cake popsy, dezerty v pohárikoch, cheesecakes, eclairs, ako aj tradičné kysnuté koláče.
Catering
Všetky služby privezieme k vám.
Organizujete spoločenské akcie? Chystáte oslavu či svadbu, alebo si predstavujete sushi event u Vás na záhrade.
Každý exponát je originál a k zákazníkom pristupujeme individuálne.
Jedlé kytice
Prevádzky
Tvorba menu, HACCP a legislatíva, vybavenie, logistika, team, organizácia,
ekonomika a kalkulácie, zaškolenie personálu.
Tvorba HACCP plánov
Príprava na hygienický audit, HACCP plán,
prevádzkový poriadok a potrebná dokumentácia pre zariadenia spoločného stravovania.
Kurzy
Kvety zo zeleniny a drobne ozdoby, carving fruit pre začiatočníkov, CF pre pokročilých, CF tváre, 3d plastiky
(Spracovávaný materiál sa líši v závislosti od sezónnosti zeleniny)
Thajská kuchyňa, grilované a kombinácie chutí, základy medzinárodnej kuchyne, sushi, svetoznáme dezerty
Reprezentácia
Zviditeľnite svoju prevádzku pred odbornou či laickou verejnosťou.
Dejiskom sú medzinárodné súťaže, veľtrhy či tuzemské prestížne eventy.